Danmarks mest solgte professionelle tandblegning WHITEsmile, som bruges af mere end 380 tandlæger over hele landet.

Fjerner effektivt misfarvninger af tænderne, også misfarvninger fra sygdomme som f.eks. flourosis og medicinfremkaldt misfarvning af tænder.

Her hos Tandlægerne i Centrum anvender vi de originale White Smile produkter, der er anerkendt og benyttet af tandlæger over hele Europa.

Mere end 98% af alle behandlede får væsentligt hvidere tænder.

Det effektive stof i WHITESMILE produkterne er Carbamid Peroxid (som udskiller brintoverilte). Det er godkendt af tandlæger over hele verden til at udføre tandblegning med og er det eneste sikre middel til at blege tænder med uden at skade emaljen.

taender

Er dine tænder egnede til blegning?

Først skal det vurderes om du er egnet til en tandblegning. Du bør helst ikke have parodontose, dybe tandkødslommer eller irriterede slimhinder, da du så vil have større risiko for bivirkninger.
Har du plast eller porcelænsreparationer på fortænderne, skal du vide at fyldninger / facader / kroner mv. forbliver den gamle farve, mens dine tænder bliver lysere. Derfor vil plastfyldninger ofte skulle skiftes efter endt tandblegning til den nye lysere farve dine tænder har fået. Fyldninger i kindtænder har ingen betydning for blegning.

Du kan frit vælge mellem 2 behandlingsformer:

Klinikblegning 1-times blegning)

Klinikblegning foregår ved at vores uddannet klinik personale udfører en professionel rensning af dine tænder og derefter placeres en blegegel direkte på tænderne, som aktiveres ved hjælp af en lampe og du er færdig på ca. en time.

Skinneblegning - (hjemmeblegning)

Skinneblegning foregår ved at der laves en skinne, som passer præcist til dine tænder. Denne skinne skal så bæres i 3-4 timer hver dag eller natten over i 10 – 14 dage.Hver aften lægger du blegemidlet i skinnen og sætter skinnen på tænderne. Du kan have skinnen på mens du ser TV eller du kan “sove” dig til hvide tænder, ved at tage skinnen på inden du går i seng.

Det tager en 2-20 behandlinger, afhængig af hvor misfarvede dine tænder er og hvilken styrke blegegele du anvender. Skinnen kan så anvendes igen, når man skal vedligeholde sin tandblegning nogle år senere.