Her kommer der en ticker med nyheder… der ruller over skærmen…

Behandling med flere tandimplantater

Hvis man har været uheldig at miste flere tænder, kan de også erstattes med faste porcelænstænder monteret på implantater. Princippet er det samme som en implantabehandling af en enkelt tand. Forskellen er blot, at der anvendes flere tandimplantater og flere porcelænstænder. Hvis der mangler mange tænder, er det sjældent nødvendigt at isætte et implantat pr. porcelænstand.

Teknikken bag flere implantater
Ved den omtalte form for implantatbehandling forankres eksempelvis en fuldkæbebro, som består af 10-14 porcelænstænder, og erstatter en hel over- eller undermund, almindeligvis på fire til seks implantater.

Komforten, funktionen og kosmetikken med tandimplantater er så god, at det føles som at have sine egne, naturlige tænder.

Skærmbillede 2014-08-25 kl. 10.15.55

Implantater kan også hjælpe protesebærere. At have en helprotese, et gebis, er oftest et stort handicap for den tandløse. Aftagelige proteser gnaver og slider ofte på gummen, og skal ofte tilpasses.

De sidder heller ikke fast som rigtige tænder, og det hæmmer brugerens mulighed for f.eks. at bide i et æble, en gulerod eller tygge en god bøf, samt at le, synge eller råbe begejstret i sociale sammenhænge. Alt dette kan du nemt komme til at kaste dig ud i igen med en tryklåsprotese / hybridprotese.